Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Γονέων Α΄, Γ΄ τάξης και επιπέδου Α2 ελληνομάθειας

Αγαπητοί γονείς.
Αυτή την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, στις 14:30, σας καλώ και εγώ από πλευράς μου, στο γνωστό σε όλους μας  Bürgerzentrum του Λέονμπεργκ.

Η συγκέντρωση θα είναι συνολική για τους γονείς όλων των τάξεων που διδάσκω ( Α΄, Γ΄ τάξη και επιπέδου Α2 ελληνομάθειας).

Ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν, είναι μία σύντομη, συγκεντρωτική εκπαιδευτική αξιολόγηση του πρώτου εξαμήνου για το σχολικό έτος 2017-18, καθώς και το "σχέδιο πορείας" μας για το δεύτερο εξάμηνο (διδακτικό υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε, σύντομο πλάνο μαθημάτων κλπ).

Ειδικά για τους μαθητές της Γ΄ τάξης, καθώς και του τμήματος ελληνομάθειας επιπέδου Α2, θα γίνει μία σύντομη ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις επικείμενες εξετάσεις του Μαΐου 2018.
Στο πλαίσιο αυτό θα σας καταθέσω και την προσωπική μου άποψη,  ως προς τις συγκεκριμένες εξετάσεις, για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα μαθητών που διδάσκω.
Σύντομες απορίες μπορούν επίσης να απαντηθούν, ως προς τη διαδικασία υποβολής σχετικών αιτήσεων.

Τέλος, θα μου επιτρέψετε και μία μικρή παρέμβαση ως γονέας μαθητή του ΤΕΓ Λέονμεργκ.
Αμέσως μετά την ενημέρωση που θα κάνω ως δάσκαλος, έχει ο σύλλογός μας (γονέων και κηδεμόνων, ΤΕΓ Λέονμπεργκ) ορίσει γενική συνέλευση και εκλογή νέων μελών για το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Βάση κάθε δημοκρατίας είναι η συμμετοχή.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλώ θερμά κάθε γονέα να παραμείνει μετά τη συνάντησή μας και στη γενική συνέλευση του συλλόγου μας και να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις αυτού.


Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Με εκτίμηση,

Ο δάσκαλος Γιώργος Π. Μαρκατάτος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου