Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση ΔΣ Λέονμπεργκ και περιχώρων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής 11.03.2018 βγήκαν με αλφαβητική σειρά τα κάτωθι αναπληρωματικά μέλη:
1) Καραμήτρος Γιώργος
2) Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος
3) Ουζούνης Θωμάς
4) Σεμερτζάκη Ειρήνη
5) Φυντανάκης Βαγγέλης
Ομόφωνα εκφράστηκε ευχαριστία προς τα δύο απελθόντα μέλη του Δ.Σ (κυρία Σπίντιος και κυρία Ιωαννίδου/Αρχοντίδου) για την προσφορά τους στον σύλλογό μας.
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν  :
  • Απολογισμός εργασιών διοικητικού συμβουλίου κυρίως ως αναφορά το καταστατικό και απόφαση για αποστολή του υπάρχοντος καταστατικού προς όλους τους γονείς/μέλη του συλλόγου μας (το επισυνάπτουμε σε ελληνική γλώσσα).
  • Μελλοντικές δραστηριότητες στον υπολειπόμενο χρόνο. Πέρα από την σχολική εκδρομή θα πραγματοποιηθούν και μικρότερες συναντήσεις οι οποίες θα συνδράμουν στην καλύτερη γνωριμία των παιδιών μας αλλά και εμάς των γονέων.
  • Μια ομάδα παιδιών του σχολείου μας και γονέων θα εκκλησιαστεί στις 25 Μαρτίου στην εκκλησία Feuerbach.  Όποιοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στις 10.00 στην εκκλησία για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
  • Έγινε πρόταση η σχολική εκδρομή να είναι δωρεάν μόνο για παιδάκια του σχολείου που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους. Να υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομή είναι για καλύψη εξόδων γραφικού υλικού και πολλοί γονείς δεν την έχουν καταβάλει ακόμα. Ωστόσο αν κάποιοι συμπατριώτες μας αδυνατούν να την πληρώσουν, μπορούν δια μέσου μαιλ να μας ενημερώσουν.
  • Το διοικητικό συμβούλιο θα στηρίξει το μάθημα έτσι ώστε να μη χάνονται άσκοπα εκπαιδευτικές ώρες. Και οι γονείς καλούνται να στέλνουν συστηματικά τα παιδιά στο σχολείο ώστε να μη δημιουργούνται ανομοιογένειες στα τμήματα. Δραστηριότητες μη συναφείς με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας θα εκτελούνται εκτός ωρών σχολείου σε συνεργασία γονεών, μαθητών και Δ.Σ.
  • Κάποιοι γονείς δε λαμβάνουν τα μαιλ του σχολείου. Έγινε πρόταση για δημιουργία ενός blog ώστε να υπάρχει δυνατότητα ενημερώσης και μέσω αυτού.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πήραν μέρος στην έκτακτη γενική συνέλευση.
Με εκτίμηση
Δ.Σ Λέονμπεργκ και περιχώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου