Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη σχολικής χρονιάς ΤΕΓ Λέονμπεργκ 2017-18

Αγαπητοί γονείς,
Βάσει ερωτημάτων που δεχόμαστε σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1. Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο σχολείο μας (ΤΕΓ Λέονμπεργκ) ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν καμία περαιτέρω εγγραφή. Σε περίπτωση που έχουν αλλάξει κάποια από τα στοιχεία σας (πχ τηλέφωνο, email, σχολείο φοίτησης κλπ) ενημερώστε σχετικά τον εκπαιδευτικό σας, όποτε ευκαιρείτε.

2. Για νέες εγγραφές, μπορείτε να περνάτε καθημερινά αυτή τη βδομάδα (μέχρι Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου) από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 (εξαίρεση η Παρασκευή, όπου ο Hausmeister μας αφήνει να μείνουμε μόνο μέχρι τις 16:00).
Προτιμότερο ωστόσο είναι να συμπληρώσετε την εγγραφή σας ψηφιακά (στον βαθμό που δεν το έχετε κάνει ήδη)  μέσα από αυτόν εδώ τον σύνδεσμο:
https://goo.gl/BAKbXN (εναλλακτικά https://is.gd/leon17 ).
Επισημαίνεται και πάλι:
 Όσοι μαθητές συμμετείχαν στα μαθήματα το σχολικό έτος 2016-17, δε χρειάζεται να κάνουν νέα εγγραφή (έχουμε τα στοιχεία σας διαθέσιμα).

3. Ως προς το πρόγραμμα διδασκαλιών: Αυτό θα σας κοινοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν με email.

4. Σημαντικό είναι να δηλώσετε από πλευράς σας, ποιες μέρες και ώρες μπορεί το παιδί σας να παρακολουθεί μαθήματα ελληνικών και ποιες μέρες και ώρες δεν μπορεί.
Όλα αυτά μέσα από τον αυτόν τον σύνδεσμο:  https://goo.gl/VF8QBC
Οι δηλώσεις αυτές πρέπει να γίνουν άμεσα (το αργότερο μέχρι αυτή την Παρασκευή).
Το παραπάνω συνιστά  υπεύθυνη δήλωση από πλευράς σας και με βάση αυτή θα γίνει προσπάθεια να διαμορφωθεί από πλευράς μας ένα πρόγραμμα, το οποίο θα εξυπηρετεί όσο περισσότερους μαθητές γίνεται.

5. Για το θέμα της συνδρομής που δίνετε στο σύλλογο γονέων, θα ενημερωθείτε από το σύλλογο γονέων ΤΕΓ Λεονμπεργκ.

6. Ο αγιασμός για νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου